HTC One İçin Android Güncellemesi

  • 09:38 tarihinde Admin tarafından yazıldı.
  • Yorum Yok
  • Mobil

Şu an kullandığım telefona uzun zamandır beklediğim bir güncelleme paketi bugün itibari ile çıkmış bulunuyor. Bu güncelleme ile bir kaç yeni özellik geliyor. Telefonu aldığımızda 4.1.2 sürümüyle gelmekte. Bu yeni sürümün 413MB gibi bir boyutu bulunmakta. Telefonunuzu Ayarlar > Hakkında > Yazılım güncellemeleri bölümünden denetleyip güncelleyebilirsiniz.
HTC One için Android 4.2.2 Güncellemesi! (13)
HTC One için Android 4.2.2 Güncellemesi! (14)

En çok aradığım özellikler bu sürümde telefona eklenmiş. Örneğin; Şarjın durumunu %’lik olarakta gösterebiliyorsunuz. Bildirim ekranına ayarlar konulmuş. Bu ayarlar telefonun özelliklerini (Wi-Fi, Uçak Modu, Hücresel Veri gibi.) açıp kapamanıza yaramakta. Bu telefonda aradığım en can alıcı özellikler bu sürüm ile kullanılabilir hale gelmiş oldu.
HTC One için Android 4.2.2 Güncellemesi! (12)
HTC One için Android 4.2.2 Güncellemesi! (11)
Bir diğer hoşuma giden özellik ise kilit ekranına widget ekleyebiliyoruz. Şimdilik bir kaç tane widget bulunmakta, ben GMail’in widget’ını kullanmayı tercih ettim. Bu kilit ekranına nasıl widget eklenir? Ayarlar > Kişiselleştir > Kilit Ekranı Stili > Widget olanı seçelim, seçmeden önce ayarlardan kullanmak istediğiniz widget’ı belirtirseniz daha iyi olacaktır.
HTC One için Android 4.2.2 Güncellemesi! (9)
HTC One için Android 4.2.2 Güncellemesi! (8)
Kısa uyku özelliği eklenmiş DayDream diye geçiyor bu özellik. Bu özellik ne peki? Telefonu kullanmayı bıraktığınızda normalde belirlediğiniz süre içerisinde kendini kilitliyordu. Bu özellik kilitlemek yerine ekran koruyucu koyuyor ekrana dokunduğunuz zaman kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Buda güzel bir özellik fakat çok tercih edilir mi bilinmez.
HTC One için Android 4.2.2 Güncellemesi! (16)
HTC One ile gelen Blinkfeed özelliğine Instagram’da eklenmiş bu sürüm ile birlikte. Buda güzel özelliklerinden bir tanesi. Uygulama kullanmanıza gerek kalmadan takip edebiliyorsunuz son durumları.
HTC One için Android 4.2.2 Güncellemesi! (2)
HTC One için Android 4.2.2 Güncellemesi! (1)
Güncellemede gözle görülür güzel özelliklerden bir kaçı bunlar bunlar dışındada iyileştirmeye yönelik düzenlemeler var. HTC’nin özel geliştirmiş olduğu Zoe uygulamasında iyileştirmeler yapılmış. Kamerada çeşitli performans iyileştirilmesi yapılmış. Bu tarz ufak tefek yenilikler bulunmakta. Yeni sürümü güle güle kullanın.