Travian Hileleri

  • 22:53 tarihinde Admin tarafından yazıldı.
  • 2 Yorum
  • Hile

Travian Asker Kilitleme başlıklı yazımda söylemiştim sizlere Travian hilelerinden bahsedecektim.

Evet geldik merakla beklenen konuya, öncelikle şunu belirteyim anlatacaklarım Hile değil oyun açıkları ancak üzülmeyin Hile beklentilerinizi tamamen karşılıyor :)

Bize oyunda ne gerekli.?
Ham madde, Asker, Altın, Gümüş... 

Şimdi bunlara en kısa ve en tehlikesiz yoldan nasıl sahip olabileceğinizi anlatacağım dikkat edin en tehlikesiz diyorum çünkü pek çok kişi hile adı altında bilgisayarınıza keyloger gönderip sizin bütün hesap bilgilerinizi çalabilir. Yada ban riski yüksek olan bir hile kullanmanıza sebebiyet verebilir. Neyse gelelim konumuza...

Multihunterin görevi oyunda birden çok hesabı olanları tespit etmek ve ban atmak değil mi .? Ya tespit edemeseydi :)  Evet arkadaşlar size şimdi multihunterin nasıl çalıştığını anlatayım. Mh'de sizin benim gibi tek bir insan ve oyundaki binlerce kişiyi tespit edemez bunun için yardımcı programlar kullanıyorlar ve bu programların tespit ettikleri hesapları inceliyorlar. Peki bu programlara nasıl yakalanmayız.? İşte can alıcı soru , bu programlar IP kontrolü yapar ve aynı IP'de birden çok hesap varsa MH'ye bildirir. Yani yapmamız gereken IP degiştirmek. Bunun için google'da pek çok program var ancak benim tavsiyem Proxy Switcher .

Neden Proxy Switcher diyecek olursanız hem kullanışlı hem hızlı hemde istediğiniz tarayıcı ile ilişkilendiriliyor yani kendi yüklendiğinde otomatik olarak internet explorer ve google chrome ile ilişkili ancak firefox'tan bağımsız yani program çalıştığında firefox etkilenmiyor ve IP'si değişmiyor.

Artık Tehlikelere Karşı nasıl önlem alacağımızı öğrendiğimize göre neler yapabileceğimizi anlatayım.

İlk Olarak Madde Ve Asker ...

Öncelikle  5-10-20 bu size kalmış e-mail adresi alıyoruz ve aynı serverde aynı bölgelerde e-mail hesaplarımız kadar üyelik açıyoruz. Dikkat edin hiç bir üyeliğe giriş yapmayın aktif edip bırakın. Son üyeliği de aldıktan sonra Ip değiştirme programını çalıştırın Ana üyeliğe firefoxtan diğerlerine ise diğer tarayıcılardan girin. İlk gün hesaplarda görevleri yaparak geliştirin. Kışla kurun pazar yeri kurun askeri üs kurun vahaları geliştirin. 2. günde köyleri geliştirmeye devam edin ancak artık ufak ufak yan hesaplardan ana hesaba madde gönderebilirsiniz. Burada bilmeniz gereken madde göndermede bir sınırlama var bu yüzden yan hesaplarda gelişmeye devam etmeli yani yüklü madde göndermeyin az az gönderin nüfus kasın. 2. günün sonunda sanırım istediğiniz kadar maddeyi gönderebilecek duruma geleceksiniz. Önlem amaçlı olarak na hesapta da pazar yeri kurun ve devamlı ticaret yapın ki dengesizlik göze çok çarpmasın. Yan hesapların cermen olması bence sizin açınızdan daha iyi olabilir çünkü ufakta asker basıp kendi köyünüze saldırı yapabilirsiniz böylece savunma madalyası alırsınız. Yan hesapları 2. yada 3. günün sonunda silmeye alın böylece çok dikkat çekmeden hesaplar silinmiş olur sizde 5-6 ün kadar gelen maddelerde baya geliştirirsiniz.

Gelen maddeleri asker basımında kullanımız ve çevre vahaları düşmanları yağmalamanız yapılacak en akıllı harekettir.

Görevleri yapmayı da tabi ki ihmal etmeyin ve altınları haftanın son gününe kadar sakların son gün hızlı hızlı inşaatlarla Top10a girebilirsiniz.


Altın Hilesi...

Bence oyunda Altın kullananlar büyük avantajlara sahip bu da haksız rekabet. Ücretsizse oyun bırakın tamamen ücretsiz oynansın ama madem bunu değiştiremiyoruz bizde altın alamayan oyunculara nasıl altın kazanabileceklerini anlatırız. Yapmanız gereken ilk aşamalar yukarıda anlattıklarımla aynı öncelikle 5-10 e mail alıp travian da hesap açıyoruz.Ana hesabımız var zaten. Madde için açtığımız hesapları neden kullanmıyoruz derseniz o hesaplar çok dikkat çekeceğinden silmek 1-2 gün bekledikten sonra yeni hesaplar açmak ban riskini neredeyse sıfıra indiriyor. Yine aynı şekilde Ip değiştirdikten sonra ana hesaba firefoxtan diğerlerine ise diğer tarayıcıların herhangi birinden  giriyoruz. Görevleri yapıp asker çıkartıyoruz ve kahraman yapıyoruz. Kahraman görevlerini yapıyoruz ve gümüş kazanıyoruz. Daha sonra ana hesabımızdan ucuz bir item satıyoruz ve satılmasına bir kaç saniye kala yan hesaptaki tüm gümüşü basıyoruz başka bir hesaptan da gümüşü max sınıra çekip satışı gerçekleştiriyoruz . Ana hesapta bol miktarda gümüş oluyor bu gümüşleri de altına çevirip kullanıyoruz :)



Özetlemek gerekirse Bu basit yöntemlerle Altın , madde , asker kısaca zirveyi kazanıyoruz.
Şimdi sizler, bu yöntemler 1 kaç hafta sürer ben yapamam diyebilir ve daha basit şeyler arayabilirsiniz ancak hiç bir şey bulamayacak bulsanız dahi  size yarardan çok zarar getirecek yöntemler olacaktır.

Ben dahil pek çok oyuncu bu yöntemleri kullandı ve kullanmaya devam ediyor :) Server ve birlik adı veremem ancak  zamanında tüm birliğim bu şekilde oynuyordu ve her alanda birinciydik yani bunu neredeyse herkes yapıyor  fakat oyundan mesaj atıp itiraf etmelerini beklemeyin :)

  1. https://www.youtube.com/watch?v=L1hocpmTRFU

    YanıtlaSil
  2. Açık Arttırmanın süresi gözükmüyor ki bi kaç saniye kala bassınlar :) Her türlü önlemi alıyolar sonuç yine hüsran

    YanıtlaSil