Plants vs Zombies 2 İphone, İpad İçin İndir

  • 08:25 tarihinde Admin tarafından yazıldı.
  • Yorum Yok
  • Oyun

Plants vs. Zombies 2
PopCap Games tarafından geliştirilen dünyaca ünlü bilgisayar ve mobil oyunun devamı niteliğinde olan Plants vs. Zombies 2'nin geçtiğimiz Temmuz ayı içersinde tüm dünya üzerinde piyasaya sürülmesi bekleniyordu ama ne yazık ki oyun üzerinde yapılması gereken geliştirme işlemleri tamamlanamadığı için oyunun çıkış tarihi ertelenmek zorunda kalmıştır. Muhtemelen yazının başlığından da tahmin edebileceğiniz gibi Plants vs. Zombies 2, bugün itibarıyla iOS platformu için resmen yayınlandı.
Kullanıcı hesaplarının oluşturulması sırasında ve çapraz platform desteğiyle ilgili konularda çıkabilecek sıkıntılara karşı önceden önlem almak isteyen EA tarafından geçtiğimiz ay içerisinde Avustralya'da piyasaya sürülen ve bu süreç içerisinde geliştirme işlemlerine devam eden Plants vs. Zombies 2: It’s About Timesonunda oyuncularla buluşmuş oldu.
Anlaşılan o ki oyunun ilk önce Avustralya'da yayınlanması ve ortaya çıkan eksiklikler doğrultusunda geliştirilerek piyasaya son halinin sürülmesi EA ve PopCap Games için oldukça iyi bir hamle oldu. Çünkü oyunun piyasaya sürülmesinin ardından yaklaşık 14 saat geçmesine rağmen kullanıcılardan gelen herhangi bir şikayet veya hata kaydı olmadı.
Orijinal Plants vs. Zombies oyunu hayranlarını gerçekten sevindiren bir diğer haberse Plants vs. Zombies 2: It’s About Time'ın iOS platformu için ücretsiz olarak dağıtılacak olması. Eğer sizde sıkı bir Plants vs. Zombies hayranıysanız Tamindir.com üzerinden Plants vs. Zombies 2: It’s About Time'a hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Plants vs. Zombies 2
Plants vs. Zombies 2iPhone ve iPad için Plants vs. Zombies 2