Diablo 3'ün İlk Ek Paketi Reaper of Souls Ortaya Çıktı

  • 08:26 tarihinde Admin tarafından yazıldı.
  • Yorum Yok
  • Oyun

Reaper of Souls
Blizzard geliştirme ekibi tarafından bugün içerisinde yayınlanan yeni web sayfası, anlaşılan o ki kendi rol yapma oyunları Diablo 3 için yayınlanması planlanan ilk ek paket olacak Reaper of Souls'u işaret ediyor.
Şu an için yeni içerik hakkında herhangi bir bilgi olmamasına karşın, yayınlanan sayfa üzerinde yer alan "Death, at last, shall spread its wings over all." (Ölüm, en sonunda, herşeyi kanatları altına alacak.) sloganı dikkat çekiyor.
Muhtemelen gelecek olan yeni ek paket hakkında çok daha fazla bilgiyi yakın zaman içerisinde yayınlanan web sayfası üzerinden ve Blizzard'ın da katılacak olduğu oyun fuarı Gamescom'da yapılacak olan açıklamalar sayesinde öğrenebileceğiz.
Reaper of Souls büyük bir ihtimalle 2014 yılı içerisinde Diablo 3 oyuncularıyla buluşacak. O zamana kadar görünen o ki Blizzard Diablo 3'ü ev konsollarına entegre çalışmalarına devam edecek. Aynı zamanda oyunun PC versiyonunu daha dengeli hale getirmek için de çalışmalar yapılacağı gelen haberler arasında yer alıyor.
Reaper of Souls'un ortaya çıkması bir yandan da World of Warcraft için gelmesi beklenen bir diğer ek paket olan The Dark Below'un da habercisi olmuş olabilir.
Diablo 3 deneme sürümünü Tamindir.com üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.
Diablo 3
Diablo 3Mac için Diablo 3 Kurulum Programı
Diablo 3
Diablo 3Diablo 3 Kurulum Programı